Меню
Количка

Metalik

Марка: Metalik
Цвят: черен мат Камината работи с твърдо гориво. Изработена е с красив и подходящ чугунен плот, който повишава топлоотдаването и изстива много бавно. Достига достатъчна топлина, за да се готви на него. Ламарината от която е произведена камината е с голяма дебелина, здрава, висококачествена, сп..
639.00 лв.
Марка: Metalik
Цвят: Черен мат Камината работи с твърдо гориво. Предназначена да отоплява помещения с площ около 68 кв.м. Изработена е с красив и подходящ чугунен плот, който повишава топлоотдаването и изстива много бавно. Достига достатъчна топлина, за да се готви на него. Това е камина с още по-дълбо..
605.00 лв.
Марка: Metalik
Цвят: черен матКамината работи с твърдо гориво.Тя е предназначена да отоплява помещения с площ около 55кв.м.Ламарината от която е произведена печката на дърва е с голяма дебелина, здрава, висококачествена, специално подбрана за нашите камини.Камината е оборудвана с японско висококачествено термоусто..
484.00 лв.
Марка: Metalik
Цвят: черен мат Камината работи с твърдо гориво. Изработена е с подходящ чугунен плот, който повишава топлоотдаването и изстива много бавно. Достига достатъчна топлина, за да се готви на него. Ламарината, от която е произведена печката на дърва, е с голяма дебелина, здрава, висококачествена, с..
510.00 лв.

Metalik е един от първите български производители на камини на дърва в България. Продуктите им се характеризират с високо качетсво и прецизна обработка. Асортиментът на компанията включва: камини, готварски печки, радиатори-топлообменници, кюнци и аксесоари за камини от висококачествени материали. 

Продуктите са произведени в условията на въведена и поддържана система за производствен контрол, и са сертифицирани в съответствие с българските стандарти, и европейски изисквания за безопасност и качество на изделията CE.

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)