Имате нужда от помощ? Обадете ни се
0745 99114

Меню
Меню

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Нашето обещание.

Екипът на BALKAN ENERGY се старае да добави повече информация за нашите продукти, повече снимки, схеми, описания и технически спецификации, за да помогне изборът на клиента да бъде по-точен и да купи точно това, от което има нужда. Ние подкрепяме електронната търговия и искаме да популяризираме нейните предимства, като минимизираме притесненията на клиентите относно отдалечените продажби. Ако не сте напълно доволни от покупката си, позволете ни да Ви помогнем със замяна, връщане или ремонт.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:


SALES@BALKANENERGY.BG

КАК РАБОТИ?

Вие се свързвате с нашия отдел за обслужване на клиенти и ни уведомявате защо искате да върнете, или замените продукт.

Нашият екип проучва вашия случай и Ви предлага най-добрия вариант.

След получаване на стоката от Вас техническият отдел проверява състоянието на продукта.

Получавате парите си обратно или получавате новия продукт, който сте избрали.

СРОК НА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ако искате да върнете или замените покупката си, можете да го направите до 60 дни след датата на доставка.

Молим Ви да имате предвид, че транспортните разходи по решение на клиента се заплащат от клиента!

Върнатите продукти трябва да бъдат придружени с формуляр за заявка за връщане и/или замяна - RMA, фактурата и разписката за плащане. (копия от тези документи трябва да се съхраняват за досиетата на клиента).

Върнатите продукти трябва да бъдат много добре опаковани, за да се избегнат повреди по време на транспортиране, в противен случай клиентът заплаща щетите.

НАЧИН НА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА И СРОК

Всеки върнат продукт се проверява от техническия отдел на BALKAN ENERGY и клиентът се информира за състоянието.

Ние ще ви възстановим разходите за върнати артикули по същия начин, по който сте платили за тях. Ако предпочитате, можете да направите замяна за същия артикул.

При връщане с куриерска фирма, след като получим Вашата пратка, ние ще я обработим в рамките на 14 работни дни. В зависимост от времето за обработка на Вашата банка, може да отнеме до 7 дни след като обработим връщането, за да се отрази във Вашата сметка.

СПЕЦИАЛНИ СЪОБРАЖЕНИЯ:


ВРЪЩАНЕ ПОРАДИ ГРЕШНА ДОСТАВКА

При грешна доставка всички разходи се поемат от Енерджи Економи ООД. Процедурата и начинът на връщане се препоръчват от BALKAN ENERGY.

ВРЪЩАНЕ ИЛИ РЕМОНТ НА ​​ДЕФЕКТНИЯ ПРОДУКТ

Уредите за изгаряне на твърдо гориво са направени предимно от стомана, поради което те са здрави. Най-честите проблеми при транспортиране са счупени стъкла и надраскан корпус. Ние решаваме тези проблеми, като изпратим ново стъкло, същия цвят спрей с огнеупорна боя или дефектната част.

В редки случаи, когато продуктът е неработещ, обичайната причина е дефектна част. Инсталаторът заменя дефектната част с нова, изпратена от нас, и ако няма друго решение на проблема, продуктът се връща.

Цената на доставката се заплаща от клиента, освен ако пратката не е извършена до 14 дни след датата на доставка, в този случай разходите са за сметка на Енерджи Економи ООД. Процедурата и начинът на връщане са предложени от BALKAN ENERGY.

В случай на дефектна част процесът е следният:

Дефектната част се изпраща с куриер за смяна на адрес Енерджи Економи ООД, Места 22, 2850, Петрич. Тел +359 (0) 74599114

Частта се проверява и заменя от производителя, и се изпраща отново на крайния клиент. Разходите за куриерската услуга са за сметка на Енерджи Економи ООД.

В случай на дефектен продукт, който не подлежи на ремонт, процесът е следният:

Продуктът се изпраща до логистичния център, който BALKAN ENERGY предлага. Препраща се на производителя и се ремонтира или заменя. При първа възможност се връща на клиента.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ БЕЗ ПРИЧИНА 

До 60 дни след датата на доставка имате право да върнете продукта. Можете да изберете друг продукт или да Ви върнем парите. В такъв случай транспортните разходи по връщането ще бъдат за Ваша сметка. Продуктът трябва да бъде неизползван.

Въпроси относно новата камина?
Ние имаме отговорите, които търсите, по всяко време.

Нашият екип е на разположение от понеделник до петък/09:00-17:00 

Обадете ни се на +359 745 99114
Искаме да сме сигурни, че извличате максимума от Вашата нова камина от BALKAN ENERGY. Така че, ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, обадете ни се за експертна помощ.

Сравнение на продукти