Меню
Количка

Блог

26 окт Значението на ефективността при камините на дърва
0 567
Когато избираме ка мина на дърва, за нас е важно нейните технически характеристики да отговарят на нашите нужди. Тези характеристики включват главно р..
07 сеп 6-те най-добри и ефективни варианти за отопление на къща
0 1056
  Много хора не обичат зимата, определяйки я като финансово труден и потискащ период. Тя обаче може да се превърне и в любимо време от годината, ак..
07 сеп Видове радиатори за парно отопление
0 1008
  Сред търсените начини за отопление се нареждат радиаторите, които биват няколко вида. Отличават се с лесното си и удобно използване, с безопаснос..
07 сеп Как се поставят кюнци в една димоотводна система
0 1019
  Ако сте решили да отоплявате дома си с твърдо гориво, е полезно да се запознаете с някои детайли при изграждането на подоходящото за целта съоръж..
07 сеп Най-добрите климатици за отопление през 2023
0 1002
    Отоплението с климатици е модерен и ефективен начин да постигнем комфорт в дома и офиса. Освен широкоразпространен, този вариант се определя о..
07 сеп Струва ли си да изберем отопление на пелети
0 1031
  Отоплението на твърдо гориво набира все по-голяма популярност през последните няколко години. Потребители споделят, че с помощта на пелетните печ..
01 апр Производители на готварски печки на дърва
0 2111
Кой не обича мултифункционалните решения? Те са удобство, те са удоволствие, те са функционалност и естетика, която винаги търсим за своя дом. Готварс..
01 апр Най-добрите камини на дърва
0 2136
Печките на дърва, като алтернативен метод за отопление през зимните месеци, се определят като едни от най-добрите по ред причини. Едната от тях е икон..
24 март Малки камини на дърва
0 2213
Все повече хора залагат на печките на дърва като основен начин за отопление през зимния период. На какво се дължи тази тенденция и какви са ползите? О..
24 март Каква печка на дърва да изберем
0 2150
Отоплението с печка на дърва е добър избор, погледнато от всички страни. С този уред се постига икономия на ток, като камината на твърдо гориво може д..
24 март Икономична и ефективна печка на дърва
0 2281
Още преди началото на зимния сезон започваме да обмисляме начините за отопление на жилището и внасянето на евентуални промени. С цел редуциране на сме..
24 март Защо да изберем отопление на дърва
0 1479
Отоплението с печка на дърва през зимата е сигурен начин да си спестим значителни разходи за електричество, както и да повишим комфорта у дома. Камина..
Показани са от 1 до 12 от 50 резултата (5 страници)