Меню
Количка

Блог

18 юли Фотоволтаици и слънчева топлинна енергия в комбинация: добра идея ли е?
Martin 0 16
  Фотоволтаици за електричество или  соларни системи за топла вода и подпомагане на отоплението?  Повечето хора преценяват и претеглят нещата дълго ..
12 юли Монтаж на комин от неръждаема стомана: Ръководство - стъпка по стъпка
0 72
    Ако планирате да закупите нова камина на дърва или пелети,  в много случаи не е възможно да ги свържете към съществуващ комин. В такива ситуации..
08 юли Tака работи слънчевата топлинна система - Обяснено накратко
Martin 0 72
Слънчевите топлинни системи използват слънчева енергия за ефективно и икономично загряване на битова вода и/или подпомагане на отоплението. Системите ..
04 юли Какви са предимствата на соларните системи през зимата или в облачни дни?
Martin 0 106
На пръв поглед изглежда нелогично, когато соларна система се оказва необходима за отопление и генериране на енергия през зимата. Тогава слънцето грее ..
03 юли Пуснете слънцето в дома си:  Отопление със слънчева енергия
Martin 0 93
Отопление със слънчеви панели?   Няма проблем: С помощта на слънчевата енергия можете лесно да спестите пари за топла вода, за отопление и да помогне..
01 юли Слънчева топлинна  система: Коя ориентация е най-добра?
0 114
             Независимо дали искате да инвестирате в слънчева топлинна система или да инсталирате фотоволтаична система - ориентацията и наклонът на ..
27 юни Планиране на слънчева топлинна система:  Важни съображения и контролен въпросник
0 151
Като собственик на имот вероятно вече сте мислили за използване на слънчева енергия за отопление и топла вода. В крайна сметка тази енергия е чиста и..
25 юни Каква е разликата между соларни и фотоволтаични системи?
Martin 0 142
Ние сме в разгара на енергийния преход и е важно за всеки от нас да помисли за възобновяема алтернатива на конвенционалното производство на енергия. ..
24 юни Съветник за закупуване на вашата слънчева топлинна система
Martin 0 157
Слънчева топлинна енергия   Търсите ефективен източник на енергия за отопление и топла вода? Искате ли да спестите разходи и да станете независими о..
21 юни Спестяване със слънчева енергия: Как да изчислите своя слънчев добив?
Martin 0 179
 Слънчевата топлинна технология преобразува слънчевата енергия в топлина. Енергията, която действително може да се използва, се нарича слънчев добив ..
18 юни Вакуумно тръбни или плоски слънчеви колектори да изберем?
Martin 0 249
  Средното дневно количество слънчева енергия в България е между 3,75 и 4.5 киловатчаса на квадратен метър на ден. Това означава, че една добре ораз..
04 юни Купуване на камина на пелети - на какво да обърнете внимание
0 327
Искате да закупите камина на пелети, но все още имате много въпроси без отговор? По какво пелетната камина се различава от котлите на пелети? Какви ..
Показани са от 1 до 12 от 64 резултата (6 страници)