Меню
Количка

Fandis

Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Edilkamin, Karmek One, Puros, Palazzetti, Italiana Camini и др. - Fandis Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Edilkamin, Karmek One, Puros, Palazzetti, Italiana Camini и др. - Fandis
3 ДНИ ДОСТАВКА
Марка: Fandis
Вентилатор за димни газове VFC2G23 FANDIS 2RECA3 ECOFIT е проектиран да се използва за пелетни камини и котли на биомаса. Корпус не е включен в комплекта. Оборудван с алуминиев ротор, генериращ дебит до 190 m³/h. Оборудван с Hall сензор (енкодер). В съответствие с&nbs..
360.00 лв.
Дан. основа: 300.00 лв.
Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Edilkamin, Italiana Camini, Palazzetti, Puros и др. - Fandis Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Edilkamin, Italiana Camini, Palazzetti, Puros и др. - Fandis
3 ДНИ ДОСТАВКА
Марка: Fandis
Вентилатор за димни газове VFC2C23 FANDIS 2RECA3 ECOFIT е проектиран за употреба в пелетни камини и котли на биомаса. Корпус не е включен в комплекта. Оборудван с алуминиев ротор, генериращ дебит до 170 m³/h. Оборудван с Hall сензор (енкодер). В съответствие с EN..
360.00 лв.
Дан. основа: 300.00 лв.
Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Clam, Deville, Ecoteck, Edilkamin, Karmek One, Ravelli, Puros, Palazzetti и др. - Fandis Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Clam, Deville, Ecoteck, Edilkamin, Karmek One, Ravelli, Puros, Palazzetti и др. - Fandis
3 ДНИ ДОСТАВКА
Марка: Fandis
Вентилатор за димни газове VFC3A23 - VFC2A23HWBFSK13-V10 FANDIS е проектиран да се използва за пелетни камини и котли на биомаса. Корпус не е включен в комплекта. Оборудван с алуминиев ротор, генериращ дебит до 155m³/h. Оборудван с Hall сензор (енкодер). В съответствие..
360.00 лв.
Дан. основа: 300.00 лв.
Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Cadel, Clam, Deville, Edilkamin, Italiana Camini, Karmek One, Palazetti и др. - Fandis Вентилатор за димни газове Fandis за пелетна камина Cadel, Clam, Deville, Edilkamin, Italiana Camini, Karmek One, Palazetti и др. - Fandis
3 ДНИ ДОСТАВКА
Марка: Fandis
Вентилатор за димни газове VFC3A23HKBRS0-V00 FANDIS 2RECA3 ECOFIT е проектиран да се използва за пелетни камини и котли на биомаса. Корпус не е включен в комплекта. Оборудван с ротор от стомана AISI 430 (инокс). Дебит на въздуха до 165 m³/h. Оборудван с Hall сензор (енкодер).&#..
360.00 лв.
Дан. основа: 300.00 лв.

Fandis е международно призната италианска марка за знанията, придобити в техническите и търговски области, и за опита, натрупан на референтните пазари.

Дейността на компанията е съсредотечена върху: проектиране и производство на системи за вентилация, осветление, климатизация и контрол на околната среда, за електрически табла, в комплект с компоненти и аксесоари, и др.

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)