Меню
Количка

Bosch

Bosch е създадена в далечната 1886 г. в Щутгарт от немския предпиемач и инженер Robert Bosch. Фирмата стартира като Работилница за фина механика и електротехника. Днес компанията включва производствена и търговска мрежа и представителства в над 150 страни, с множество дъщерни и регионални дружества и над 10000 сервизни центрове. Благодарение на значителните си капиталовложения в научни разработки, иновативни технологии и получаване на патенти,  Bosch предлага на своите клиенти най-добрите високоефективни и комплексни решения в областта на отоплението и климатизацията. Отоплителната техника с марката Bosch присъства във всички пазарни сегменти, което се дължи на богатата продуктова гама, базирана на мащабна развойна дейност и изключителна компетентност на служителите. Това прави марката Bosch една от най-иновативните и технологични фирми в света.

Bosch  предлага цялостни решение за отопление и производство на топла вода за жилища и сгради в областта на обществения сектор и индустрията.

Котли за отопление Bosch. Отоплителните котли Bosch се предлагат в много разновидности - стенни и подовостоящи, обикновени кондензни котли или котли на дърва. Кондензните котли Bosch използват допълнително освободената енергия от кондензация на образуваната водна пара, което допринася за високата им ефективност (с КПД до 98%) и икономия на енергия.

  • газови кондензни котли на Bosch от серията Condens са с различна мощност и във варианти само за отопление или комбинирани за отопление и топла вода. Предлагат се модели на газов кондензен котел съвместим със соларната система, компактен газов котел за малки помещения, както и решения за многофамилни къщи, където газовите кондензни котли се ползват като единични или каскадни устройства (макс. до 16 уреда) за свързани една към друга къщи или комунални сгради.
  • електрически котли на Bosch от серията Tronic. Отличават се с атрактивен дизайн, лесно управление и комфортно отопление, а при желание и ефективно загряване на вода.

Соларни системи Bosch. Ефективно използват слънчевата енергия за производство на топла вода за битови нужди в съществуващи сгради, ново строителство или модернизация на жилища.

  • слънчеви колектори на Bosch. Фирмата предлага различни модели плоски колектори за вертикално или хоризонтално разположена инсталация, които са високо селективни със специално нанесено вакуумно PVD покритие. Друг вариант са вакуумно-тръбни колектори с U-образни тръби, които представляват вакуумни стъклени тръби с двойни стени и CPC технология за постигане на отлична ефективност.
  • соларни термоуправления Bosch за съгласувано управление между различните компоненти на системата. Това са т.нар. соларни регулатори и мултифункционални регулатори с богат набор от програми. При достигане на предварително зададена стойност на разликата в температурите на бойлера и колектора се включва циркулационната помпа и топлината се предава към топлообменника. При достигане на долна граница, регулаторът изключва помпата.
  • соларни бойлери Bosch. Служат за съхранение на произведената топлина и дават възможност за последващо използване на слънчевата енергия дори и при липса на слънцегреене. Фирмата Bosch предлага различни варианти на соларни бойлери – с индиректно подгряване, обемни и комбинирани, като вариантите могат да бъдат изпълнени и с 2 топлообменника.

Термопомпи Bosch. Екологично и високоефективно използване на топлината от земята, подпочвената вода или въздуха. Термопомпите на Bosch от серията Compress се отличават с иновационна технология за производството им, изключителна надеждност и използването на високачествени материали. Работят при външни температури от -20 ºС, а максималната температура на водата за отопление е  от +55 ºС до +62 ºС. Интелигентното електронно управление и патентованата инверторна технология на Bosch гарантират високата ефективност и оптимизират  регулирането на капацитета. Използва се не само енергията на въздуха, но и отделената топлина от електронните компоненти на системата.

Електрически и проточни бойлери Bosch. Високо качество, екологичност, надеждност и ефективност са ключови показатели за бойлерте на Bosch, което го прави неотменна част от всяка модерна отоплителна система.

Климатични системи Bosch. Фирмата предлага битови климатични сплит системи от серията Climate с висок енергиен клас A++ за охлаждане и A+ за отопление. Характеризират се с надеждно охлаждане при високи външни температури до 55 ºС, специален HD филтър и филтър за студена катализа, които подобряват качеството на въздуха, както и автоматични функции за подобряване на комфорта като Silent Mode, Follow me, Self-Clean и др.

Конвектори и радиатори Bosch. Електрически конвектори за отопление Bosch са с различна отоплителна мощност, лесно обслужване, допълнителна защита срещу замръзване, автоматично изключване при отоврен прозорец и др. Сигурност, ефективности, надеждност и удобство са основните предимства на този клас уреди на Bosch.


Марка: Bosch Model: 0000013090
Удобно решение за отопление и топла вода Постоянното отопление и наличието на топла вода са важен елемент от съвременния живот. Tronic Heat 3500 удовлетворява всичките ви нужди по най-лесния възможен начин, и то изключително комфортно. Нуждаете се единствено от електрозахранване. Идеални са за а..
2 200.00 лв.
Дан. основа: 1 833.33 лв.
Марка: Bosch Model: 0000013063
Удобно решение за отопление и топла вода Постоянното отопление и наличието на топла вода са важен елемент от съвременния живот. Tronic Heat 3500 удовлетворява всичките ви нужди по най-лесния възможен начин, и то изключително комфортно. Нуждаете се единствено от електрозахранване. Идеални са за а..
2 400.00 лв.
Дан. основа: 2 000.00 лв.
Марка: Bosch Model: 0000010114
Стандартен комплект за хоризонтален димоотвод, съвместим с всички газови котли Bosch до 28kW мощност. Съдържание 90 градусово коаксиално коляно с диаметър Ø60/100mm, което се явява начален елемент на комина и долната му страна пасва само върху котела Прав коаксиален димоотвод с диаметър Ø..
139.99 лв.
Дан. основа: 116.66 лв.
Марка: Bosch Model: 0000010118
Комплект от 2 бр. коаксиални колена за димоотвод с диаметър Ø60/100, съвместимо с всички газови котли Bosch до 28kW мощност...
125.00 лв.
Дан. основа: 104.17 лв.
Марка: Bosch Model: 0000007767
Направете го по Лесния Начин! Можете или да изберете всичко сами - време за работа, температури и отделни стаи за отопление, или оставете EasyControl да поеме нещата в свои ръце, като усети Вашето присъствие и рутина, спестявайки енергия когато ви няма и стопли дома Ви когато се върнете...
669.00 лв.
Дан. основа: 557.50 лв.
Марка: Bosch Model: 0000012755
  Ефективност и удобство!   ЕКОЛОГИЧНОСТ Поддържа желаната стайна температура с много ниска консумация на енергия.   ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ Предварително зададените настройки и функции улеснява..
1 249.00 лв.
Дан. основа: 1 040.83 лв.
Марка: Bosch Model: 0000010115
Прав коаксиален димоотвод с диаметър Ø60/100 и дължина 1m, съвместим с всички газови котли Bosch до 28kW мощност...
115.00 лв.
Дан. основа: 95.83 лв.
Марка: Bosch Model: 0000010116
Прав коаксиален димоотвод с диаметър Ø60/100 и дължина 0,5m, съвместим с всички газови котли Bosch до 28kW мощност...
95.00 лв.
Дан. основа: 79.17 лв.
Марка: Bosch
Лесна модернизация: Можете лесно да замените стария си отоплителен уред с кондензния двуконтурен котел Condens 7000i W. Благодарение на компактните размери на уреда, ще ви трябва по-малко място от всякога. Condens 7000i W лесно се връзва към съществуващата система и Вашето отопление е готово за р..
3 429.00 лв.
Дан. основа: 2 857.50 лв.
Марка: Bosch Model: 0000010091
Лесна модернизация: Можете лесно да замените стария си отоплителен уред с кондензния двуконтурен котел Condens 2300iW. Благодарение на компактните размери на уреда, ще ви трябва по-малко място от всякога. Condens 2300iW лесно се връзва към съществуващата система и Вашето отопление е готово за раб..
2 850.00 лв.
Дан. основа: 2 375.00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)