Меню
Количка

Victoria 05

Камина на дърва за вграждане Виктория 05 Бордо (Без клапа), 14kW - Victoria 05 Камина на дърва за вграждане Виктория 05 Бордо (Без клапа), 14kW - Victoria 05
По заявка
Марка: Victoria 05
Цвят : черен графит Корпус изработен от чугун. Горивна камера подсилена с огнеупорни тухли, които акумулират топлина и увеличават температурата на горене. Горивната камера е оборудвана с термошокова стъклокерамика. Чугунена решетка (скара). Ръчна регулираща клапа на димоотвода за регул..
1 269.00 лв.
Марка: Victoria 05
Цвят : сив графит Корпус изработен от листове стомана с дебелина 4mm Горивна камера подсилена с огнеупорни тухли, които акумулират топлина и увеличават температурата на горене. Горивната камера е оборудвана с термошокова стъклокерамика, издържаща на температури до 850°C. Чуг..
479.00 лв.

Victoria 05 е българска фирма основана през 2004 г. със седалище в гр. Горна Оряховица. Стартира с производството на камини с водонагревател основно за немския пазар. Започвайки като малка частна компания днес Victoria 05 се утвърди като водещ производител на висококачествени уреди на твърдо гориво и предлага своите продукти в над 25 държави от различни краища на света. Основни търговски партньори на Victoria 05 са фирми от Германия, Холандия, Франция и Великобритания. Victoria 05 има много развита дистрибуторска мрежа в страната, а продуктите се изработват в две производствени бази, разполагащи със съвременно и високотехнологично оборудване.

Продуктовата гама на Victoria 05 включва богато многообразие от пелетни камини и котли, готварски печки и камини на твърдо гориво, димоотводни тръби и камери за вграждане.

Пелетните камини на фирма Victoria 05 от серията Виттория се предлагат във варианти с въздушно отопление и с водонагревател. Различните модели имат отоплителна мощност от 8 и 16 kW. Изработени са с изцяло чугунена горивна камера, а чрез въздушен вентилатор се регулира скоростта на топлообмена. Отличават се с висок клас на енергийна ефективност А++,  възможност за отложен старт и висок КПД  до 93%. 

Пелетните котли на фирма Victoria 05 от серията Класик се предлалагат във варианти на изходяща мощност от 20 до 36 kW, максимално работна налягане до 2,25 bar и много ниско количество на вредни емисии. Пелетните котли на Victoria 05  се произвеждат в три основни цвята – сив, червен и слонова кост. Различните модели имат самопочистване на димонагарните тръби и автоматично отвеждане на пепелта.

Камини на твърдо гориво на фирма Victoria 05. Предлагат се в много голямо разнообразие от над 130 модела – от стандартни и обикновени модели, до такива с водонагревател/водна риза, автоматично управление, продължително горене и акумулиране на топлина, въртяща скара и др. Модели с клапи за регулиране интензивността на горене, клапа за вторичен въздух за увеличаване ефективността на горенето и клапа за регулиране тягата от комина и др. Victoria 05 изработва модели със заоблени и прави форми, както и с керамична или каменна облицовка от естествен пясъчник или мрамор с полирани елементи. Освен стандартния сив цвят моделите се предлагат във варианти на слонова кост или червен цвят.

Готварски печки на твърдо гориво на фирма Victoria 05 се предлагат в няколко разновидности на сериите Вики и Виктория с различни размери на горивната камера и фурната, модели без и с водонагревател. Техническите харатеристики на тези модели на Victoria 05 са: клас А на енергийна ефективност, мощност до 10,7 kW, КПД до 77% и много ниски емисии на отделяне на CO и прахови частици.

Камери за вграждане на фирма Victoria 05 са с различни размери на горивната камера в стандартен сив цвят, с или без декоративна решетка. Различните модели са с клас А на енергийна ефективност, пряко отделяна топлинна мощност до 21 kW и КПД до 80%. Монтират се в помещения с достатъчен приток на въздух, необходим за горенето.

Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)